Imaginea din antet
Watch video
Finished 09 / 06 / 2017
Funded!
Received
€ 3.805
Minimum
€ 1.574
Optimum
€ 3.881
44 Co-financiers
Channel
 • Contributing € 15

  El nostre agraïment

  Tot el nostre agraïment, que apareixerà publicat en la nostra pàgina web.
  L'accés al premi col·lectiu.
  Rebre una còpia digital en el cas que es publiqui així, i l'opció de participar en altres iniciatives que proposarem més endavant.
  Podreu seguir-nos per Facebook de cara a les futures novetats.

  > 09 Co-financiers
 • Contributing € 25

  Un Conte Imprès

  Un dels dos contes, a escollir, imprès.
  Tot el nostre agraïment, que apareixerà publicat en la nostra pàgina web. L'accés al premi col·lectiu. L'opció de participar en altres iniciatives que proposarem més endavant. Podreu seguir-nos per Facebook de cara a les futures novetats.

  > 09 Co-financiers
 • Contributing € 35

  El dos contes impresos

  Una copia de cada un de los dos contes, impresos.
  Tot el nostre agraïment, que apareixerà publicat en la nostra pàgina web. L'accés al premi col·lectiu. L'opció de participar en altres iniciatives que proposarem més endavant. Podreu seguir-nos per Facebook de cara a les futures novetats.

  > 09 Co-financiers
 • Contributing € 45

  Contes i reconeixement

  Una copia de cada un de los dos contes, impresos.
  El nom del donant a la llista d'agraïments dels contes impressos en paper o en digital.
  Tot el nostre agraïment, que apareixerà publicat en la nostra pàgina web. L'accés al premi col·lectiu. L'opció de participar en altres iniciatives que proposarem més endavant. Podreu seguir-nos per Facebook de cara a les futures novetats.

  > 14 Co-financiers
 • Contributing € 70

  Dos contes de cada i reconeixement

  Dos copies de cada un de los dos contes, impresos. El nom del donant a la llista d'agraïments dels contes impressos en paper o en digital. Tot el nostre agraïment, que apareixerà publicat en la nostra pàgina web. L'accés al premi col·lectiu. L'opció de participar en altres iniciatives que proposarem més endavant. Podreu seguir-nos per Facebook de cara a les futures novetats.

  > 03 Co-financiers
 • Contributing € 100

  Agraïment empreses

  Per a les empreses o institucions que vulguin col·laborar amb el projecte, s'afegirà el nom i el logotip d'aquesta empresa / institució a la pàgina web del projecte. Es publicaran també a les nostres xarxes socials l'agraïment exprés. En cas de publicació en mitjans de comunicació com premsa escrita o altres, es farà referència a la col·laboració expressa d'aquesta institució.

  > 01 Co-financiers
 • Contributing € 300

  Afegir el logotip de l'empresa a la impresió

  Per a les empreses o institucions que vulguin col·laborar amb el projecte, s'afegirà el logotip d'aquesta empresa / institució als llibres impresos en paper i en format digital, en les pàgines interiors.
  Es publicaran a la nostra web i a les xarxes socials l'agraïment exprés.
  En cas de publicació en mitjans de comunicació com premsa escrita o altres, es farà referència a la col·laboració expressa d'aquesta institució.

  > 01 Co-financiers

About this project

Un projecte per apropar-nos als Trastorns de l'Espectre Autista

Needs Task Minimum Optimum
Ilustracion
Ilustrador del cuento 1: "En Marc i els superherois"
€ 600
Ilustración
Ilustradores del cuento 2: "La marina: una superheroïna diferent".
€ 600
Autores
La elaboración de los guiones, la realizacion de la web, el seguimiento de los ilustradores, la edicion y la impresion de los cuentos, la realizamos nosotros como autores, sin cobrar. Realizamos este proyecto como una iniciativa sin ánimo de lucro. Somo yo, Sergio Martín, y Lourdes Rius, ambos psicólogos de la red de CDIAPs de cataluña.
€ 1
Banco
0.8% parte equivalente a si se alcanza el presupuesto óptimo
€ 19
Needs Infrastructure Minimum Optimum
Pagina web
La web tiene un coste de 50 euros cada año, de los que vamos cerca ya del primer año. La idea seria mantenerla unos años más (5 años).
€ 300
Porcentaje Goteo
4%
€ 60
Banco
0,8 %
€ 13
Envio
Envio de dos ejemplares a cada institucion de cataluña, y a cada donante uqe así lo haya seleccionado a traves de goteo.org Sobres y envios. 100+500
€ 600
Porcentaje Goteo
4%, parte equivalente a si se alcanza presupuesto optimo
€ 88
Needs Material Minimum Optimum
Impresión
Imprimir 400 ejemplares de cada cuento, para las entidades que trabajan con autismo en catalunya, y para las personas que hagan donaciones.
€ 1.600
Total € 1.574 € 3.881
Necessary
Supplemental

General information

Aquest és un projecte organitzat per un equip de psicòlegs i il·lustradors, en què pretenem finalitzar l'edició de dos contes que tracten sobre els Trastorns de l'Espectre Autista o TEA, des d'una perspectiva propera i de caràcter poètic / metafòric. Ens centrem en la perspectiva dels progenitors, i d'una nena que pateix aquesta malaltia. Pretenem fer arribar aquest conte, amb la vostra ajuda, a totes les institucions de Catalunya que treballen amb nens i nenes amb aquests dificultats greus del desenvolupament.

Main features and goals of the crowdfunding campaign

Hola a tots i totes!

Per fi us presentem “Superherois”: un projecte destinat a elaborar, imprimir i difondre dos contes que versen sobre els Trastorns de l’Espectre Autista o TEA.

Després de molta feina, molt xerrar i moltes trobades, us presentem els nostres dos títols:

Conte núm. 1: “En Marc i els superherois”
Conte núm. 2: “La Marina: una superheroïna diferent”

Aquest projecte neix del desig d’ajudar i de participar en iniciatives de marcada connotació social.

En la nostra feina diària com a psicòlegs de la xarxa de CDIAPs de Catalunya, en Sergio Martín i la Lourdes Rius treballem sovint provant d’ajudar a nens i nenes que pateixen aquests greus trastorns del desenvolupament, i a les seves famílies.

Sovint, hi ha pares i mares que ens demanen contes, referències de literatura infantil, per a llegir-los als seus fills i filles, als germans d’aquests, als cosins, als amics… És per això que, dins la nostra tasca en institucions públiques, vam elaborar un llistat de contes disponibles sobre diverses temàtiques relacionades amb l’Atenció Precoç.

En la realització d’aquesta tasca vam copsar que, tot i la gran qualitat d’alguns contes relacionats amb els TEA, hi mancaven dues perspectives importantíssimes: d’una banda, un conte centrat en els progenitors d’aquests nens i nenes i, de l’altra, un conte on la protagonista fos una nena (gairebé tots els contes que vam trobar eren protagonitzats per nens).

Un cop establert aquest objectiu de fer dos contes centrats en aquestes dues perspectives absents, vam posar-nos en contacte amb els il·lustradors que han dut endavant el projecte, i que de seguida es van engrescar a formar part d’aquest repte. L’Eduard Blanch per il·lustrar en Marc, i l’Òscar Sarramia per il·lustrar la Marina.

En el cas d’aquest segon conte, el de la Marina, l’Òscar n’és el Director Artístic. Tant ell com cinc alumnes seus del segon curs del Cicle de Grau Superior d’Il·lustració de l’Escola d’ART La Industrial, en són els il·lustradors. Aquests il·lustradors són l’Alicia Rodríguez, la Laura Pérez, la Marina Luque, la Raquel Galobart i en Sergi Lapuerta.

marc-3.jpg

Why this is important

El nostre objectiu principal és, per descomptat, que aquests contes arribin a les famílies. A més de finalitzar-ne l'edició i la impressió, en funció de les possibilitats econòmiques volem encarar una tasca de col·laboració social: fer-los arribar a les principals institucions que treballen amb nens i nenes amb aquest tipus de trastorns del desenvolupament: CDIAPs (Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç), CEEs (Centres d'Educació Especial), CSMIJs (Centres de Salut Mental Infantil i Juvenil) i el teixit d'associacions de Catalunya.

Segons si aconseguim els nostres objectius de finançament, els mínims, o els òptims, farem l'edició, la impressió i l'enviament dels contes en format digital, o en format físic, fent els contes en paper i enviant-los per correu ordinari.

carrusel-3-1.jpg

Goals of the crowdfunding campaign

A través d'aquesta iniciativa de crowdfunding busquem fer viable els objectius centrals del projecte:

 • Edició dels contes
 • Impressió física i/o digital
 • Difusió als centres de Catalunya que treballen amb autisme

El nostre objectiu real és el d'arribar a les famílies amb nens i nenes que pateixen aquest tipus de trastorns del desenvolupament.

marina.png

Team and experience

Som dos psicòlegs que treballem a la xarxa de CDIAPs de Catalunya (Atenció Precoç), i atenem sovint a nens i nenes amb patologies i dificultats pròpies dels Trastorns de l'Espectre Autista. Un cop decidides les perspectives que volíem tractar, absents en la bibliografia actual, vam iniciar aquest projecte. Hem realitzat els guions dels dos llibres, hem organitzat l'equip d'il·lustradors i després de revisar els primers esbossos, estem a l'espera de rebre les il·lustracions gairebé definitives, a falta d'una última revisió. Tenim una pàgina web ja construïda (www.superherois.cat), una Facebook Fan Page ja construïda (www.facebook.com/superheroisTEA), i triades un parell d'impremtes per la impressió física. Estem en contacte amb una important Fundació que treballa en el sector per establir importants vies de col·laboració per aquesta fase del projecte i per una fase posterior, i ja hem parlat amb diversos músics de cara a organitzar el concert solidari que forma part de les recompenses.

equipo-superherois-1.jpg

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Good Health and Well-Being

  Ensuring healthy lives and promoting the well-being for all at all ages is essential to sustainable development.

 • Quality Education

  Obtaining a quality education is the foundation to improving people’s lives and sustainable development.

 • Reduced Inequalities

  To reduce inequalities, policies should be universal in principle, paying attention to the needs of disadvantaged and marginalized populations.