Posem en marxa Som Mobilitat a Barcelona

Imaginea din antet
Watch video
 • Contributing € 20

  Kit per a un millor transport públic

  Podràs sumar a la campanya de presentació massiva d'instàcies per a una ciutat més sostenible una instància per reivindicar més transport públic al teu barri, més freqüències de pas, més tramvia, més rodalies, etc.

  > 02 Co-financiers
 • Contributing € 20

  Kit Reivindicatiu

  Podràs sumar a la campanya de presentació massiva d'instàcies per a una ciutat més sostenible una instància per reivindicar més carrils bici, més espai pels vianants, més espai verd, etc. al teu carrer/barri.

  > 02 Co-financiers
 • Contributing € 30

  Reconeixement + Samarreta

  Incloem el teu nom a l'apartat de col·laboradors de la web i una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat (inclou despeses d'enviament).

  > 19 Co-financiers
 • Contributing € 40

  Kit Revolucionari

  Obtindràs una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat (inclou despeses d'enviament), un paquet d'adhesius, 10 cartells i 50 flyers de Som Mobilitat per a distribuir al teu barri.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 45

  Kit Mou-te en transport públic i vehicle elèctric

  Obtindràs reconeixement al web + una T10 d'1 zona + 5 hores de mobilitat elèctrica

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 45

  Kit Tastaolletes principiant

  Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat i podràs gaudir de 4 hores de mobilitat elèctrica.

  > 06 Co-financiers
 • Contributing € 45

  Fes mobilitat elèctrica compartida i menja Km0

  Obtindràs dues hores de mobilitat elèctrica compartida i un menú Km0 i ecològic a Lasal del Varador de Mataró.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing € 55

  Kit Tastaolletes

  Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic i podràs gaudir de 6 hores de mobilitat elèctrica

  > 02 Co-financiers
 • Contributing € 60

  Kit Tastaolletes motivat

  Obtindràs reconeixement al web una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat (inclou despeses d'enviament) i podràs gaudir de 8 hores de mobilitat elèctrica

  > 04 Co-financiers
 • Contributing € 65

  Kit Mou-te en transport públic i vehicle elèctric

  Obtindràs reconeixement al web, una T10 d'1 zona + 10 hores de mobilitat elèctrica

  > 03 Co-financiers
 • Contributing € 70

  Kit Instituts de Secundària

  Vindrem a realitzar l'activitat "Parlem de mobilitat sostenible i ensenyem un cotxe elèctric" al teu institut de secundària.

  > 01 Co-financiers
 • Contributing € 80

  Kit Mou-te en transport públic i vehicle elèctric (15 hores)

  Obtindràs reconeixement al web, una T10 d'1 zona + 15 hores de mobilitat elèctrica

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 80

  Kit Vull moure la meva organització amb mobilitat elèctrica compartida i no sé per on començar

  Podràs realitzar un assessorament personalitzat sobre les possibilitats que té la teva organització per dur a terme una mobilitat +sostenible.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing € 90

  Kit Associatiu

  Vindrem a fer una xerrada sobre el projecte de Som Mobilitat al teu barri o a la teva organització + una sessió pràctica per a provar vehicles elèctrics.

  > 04 Co-financiers
 • Contributing € 95

  Kit Recicla la teva bicicleta vella

  Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat i un curs de reutilització d’una bici abandonada (amb Biciclot)

  > 00 Co-financiers
 • Contributing € 100

  Kit Ralli Som Mobilitat

  Podràs formar un equip (màxim 4 persones) i participar en el proper Ralli de Som Mobilitat on guanya el que menys energia consumeix.

  > 02 Co-financiers
 • Contributing € 100

  Kit Me'n vaig i ja tornaré dilluns

  Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat i podràs gaudir de dos dies (en cap de setmana) de mobilitat elèctrica

  > 10 Co-financiers
 • Contributing € 140

  Kit Me'n vaig de pont i ja tornaré

  Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic i podràs gaudir tres dies (cap de setmana + dill o div) de mobilitat elèctrica

  > 02 Co-financiers
 • Contributing € 500

  Kit Vull moure la meva organització amb mobilitat elèctrica compartida

  Podràs gaudir de 125 hores de mobilitat amb cotxe elèctric per a desplaçaments en trajectes laborals de la teva organització.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing € 500

  T'instal·lem un punt de càrrega al teu aparcament

  Posa el teu pàrking a disposició de Som Mobilitat: t'instal·lem el punt de càrrega i et paguem el lloguer amb hores de mobilitat elèctrica compartida.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing € 550

  T'instal·lem un punt de càrrega al teu aparcament (per entitats/empreses)

  Posa el pàrking de la teva organització a disposició de Som Mobilitat: t'instal·lem el punt de càrrega, et paguem el lloguer amb hores de mobilitat elèctrica compartida i venim a fer una xerrada informativa.

  > 00 Co-financiers

Els grups locals, la clau del nostre projecte cooperatiu

06 | 03 | 2018
Els grups locals, la clau del nostre projecte cooperatiu

Som Mobilitat va néixer el juny de 2016 amb una fita ambiciosa: transformar el model actual de mobilitat. Volíem passar dels cotxes de combustió als cotxes elèctrics, de la propietat privada a la col.lectiva. Com ho podíem fer? Els impulsors del projecte ho vam tenir molt clar: a través d'una cooperativa de consumidors on la suma de tots tingués un resultat multiplicador. Volem treure cotxes del carrer, així que l'única forma de fer-ho és compartint-los, reduint-ne el nombre.

Som Mobilitat sorgeix a Mataró però des dels seus inicis crida l'atenció a persones de tot Catalunya, que ens fem sòcies del projecte i comencem a impulsar grups locals als nostres municipis. Olot, Amposta, Rubí... són els primers en apostar per aquest model. Des de fa uns mesos diverses sòcies de Barcelona ens hem començat a articular per poder aplicar aquest model a la nostra ciutat: amb la quantitat de reptes ambientals que tenim no ens podem quedar de braços creuats! Així doncs, creem el grup promotor de Barcelona i, quan surt l'oportunitat de participar en aquesta campanya de matchfunding, no ens ho pensem dues vegades.

Sabem que aquest projecte cooperatiu té molts ingredients transformadors i volem donar-lo a conèixer barri a barri. És aquí, en les distàncies curtes, on ens sentim més còmodes. Volem que cada barri tingui un grup local, on les sòcies discuteixin sobre els reptes i necessitats en l'àmbit de la mobilitat i decideixin allò que més els convé, pensant sempre en el bé comú. Cada cas serà diferent i les respostes poden ser múltiples: compartir cotxes entre particulars, impulsar compres col.lectives de bicicletes elèctriques, crear punts de càrrega, establir rutes fixes de casa a la feina entre veïns...

Des del grup promotor de Barcelona volem fer una crida a totes aquelles persones, sòcies o no de la cooperativa, que es preocupen per la qualitat de l'aire de la seva ciutat, que es mouen normalment amb transport públic però que puntualment necessiten un cotxe, que creuen que des de l'organització horitzontal i compartida totes som més fortes... a totes vosaltres us animem a formar part del desplegament de Som Mobilitat a Barcelona. I tu, puges a la mobilitat +sostenible?

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario